+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL MONDE Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 49 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    90%
  • Соотношение цена / качество

    90%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 11.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.8.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Procházka Novotný

одинокий путешественник, 20.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 6.5.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Klid a ticho na hotelu.

  • Zlepšit dodávání mýdla a lepší skládání ručníků. Žádné mýdlo na umývání rukou.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel

Молодая пара, 11.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 31.8.2016

English

  • Overall rating
100 %
  • nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

одинокий путешественник, 23.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Poloha hotelu v centru města.

  • Snídaně až od 7.00 hodin

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Пожилые пары, 22.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaromír Krobot

Пожилые пары, 28.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícný personál, krásně nachystaný pokoj k manželčiným narozeninám, čistota, možnost parkování ve dvorní části hotelu. Takže celková spokojenost.

  • Nemám žádných výtek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hradecký

Пожилые пары, 4.10.2015

Čeština

  • Overall rating
28 %
  • oceňuji alespoň snahu personálu restaurace po náročných večerech a nocích při právě konajících se slavnostech

  • Ubytování v nadstardatním pokoji bylo katastrofální: minibar-vybrakován!, koberec-špinavý, okenní žaluzie- špinavá, peřina-nechutné fleky, pohovka-flek od krve !!! V koupelně uvolněný držák sprchové hlavice .... Organizace personálu: žádná !!! Provozní, nebo majitel hotelu: nepřítomen !!!

Personál
4
Služby
4
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Jana

Группы друзей, 28.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Hotel, je příjemný a působí velmi klidně. V hotelu je čisto, jak na pokojích tak v prostorách kterými prochází hosté. Personál je velice ochotný a příjemný. Vřele doporučujeme.

  • Možná navýšit parkování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

одинокий путешественник, 27.11.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • velmi útulný hotel, moderní pokoje

  • okno přimo na staveniště

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marcela

Семья со взрослыми детьми, 24.8.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jaroslav Erben

Пожилые пары, 28.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michał

одинокий путешественник, 22.5.2014

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

одинокий путешественник, 26.2.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Dobré jídlo, moderní pokoje, v Uherském Brodě určite #1

  • Zápach z kuchyně - jen v křídle nad kuchyní, lehce odfláknutý uhklid - nečístota pod postelí, není na pokoji WI-FI (možnost jen pevného přípojení přes kabel)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 14.11.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • velmi pěkný hotel, prostorné pokoje, milý personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Darina Lachká

Группы друзей, 23.9.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • veľmi ochotná recepčná

  • v hoteli vo večerných hodinách na recepcii a vo výťahu takmer tma

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Robert Taylor

одинокий путешественник, 16.9.2013

English

  • Overall rating
92 %
  • The staff were always helpful and cheerful. The room was very nice. It was always clean as was the whole hotel. The restaurant was very good and had a good menu. There was always space for the car in the car park. I would stay there again definitely.

  • I did not like the very dark lighting in the front bar. It was too dark for me. I would have liked teamaking faclities in my room. This is probably my fault as I was talking to friends and time ran away with me but I did not know that the restaurant closed at 2100 on Sundays. I went in for a meal at 2105 and it was closed. A sign with times of openinmg on it on the door may help.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Iva Jechová

Пожилые пары, 19.7.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.