+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL MONDE Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 48 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 3.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Procházka Novotný

Einzelreisende, 20.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 6.5.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Klid a ticho na hotelu.

  • Zlepšit dodávání mýdla a lepší skládání ručníků. Žádné mýdlo na umývání rukou.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel

Junges Paar, 11.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.8.2016

English

  • Gesamtbewertung
100 %
  • nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

Einzelreisende, 23.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Poloha hotelu v centru města.

  • Snídaně až od 7.00 hodin

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Älteres Paar, 22.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaromír Krobot

Älteres Paar, 28.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vstřícný personál, krásně nachystaný pokoj k manželčiným narozeninám, čistota, možnost parkování ve dvorní části hotelu. Takže celková spokojenost.

  • Nemám žádných výtek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hradecký

Älteres Paar, 4.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
28 %
  • oceňuji alespoň snahu personálu restaurace po náročných večerech a nocích při právě konajících se slavnostech

  • Ubytování v nadstardatním pokoji bylo katastrofální: minibar-vybrakován!, koberec-špinavý, okenní žaluzie- špinavá, peřina-nechutné fleky, pohovka-flek od krve !!! V koupelně uvolněný držák sprchové hlavice .... Organizace personálu: žádná !!! Provozní, nebo majitel hotelu: nepřítomen !!!

Personál
4
Služby
4
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Jana

Gruppe von Freunden, 28.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel, je příjemný a působí velmi klidně. V hotelu je čisto, jak na pokojích tak v prostorách kterými prochází hosté. Personál je velice ochotný a příjemný. Vřele doporučujeme.

  • Možná navýšit parkování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Einzelreisende, 27.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • velmi útulný hotel, moderní pokoje

  • okno přimo na staveniště

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marcela

Familie mit Kindern, 24.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jaroslav Erben

Älteres Paar, 28.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michał

Einzelreisende, 22.5.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

Einzelreisende, 26.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Dobré jídlo, moderní pokoje, v Uherském Brodě určite #1

  • Zápach z kuchyně - jen v křídle nad kuchyní, lehce odfláknutý uhklid - nečístota pod postelí, není na pokoji WI-FI (možnost jen pevného přípojení přes kabel)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 14.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi pěkný hotel, prostorné pokoje, milý personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Darina Lachká

Gruppe von Freunden, 23.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • veľmi ochotná recepčná

  • v hoteli vo večerných hodinách na recepcii a vo výťahu takmer tma

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Robert Taylor

Einzelreisende, 16.9.2013

English

  • Gesamtbewertung
92 %
  • The staff were always helpful and cheerful. The room was very nice. It was always clean as was the whole hotel. The restaurant was very good and had a good menu. There was always space for the car in the car park. I would stay there again definitely.

  • I did not like the very dark lighting in the front bar. It was too dark for me. I would have liked teamaking faclities in my room. This is probably my fault as I was talking to friends and time ran away with me but I did not know that the restaurant closed at 2100 on Sundays. I went in for a meal at 2105 and it was closed. A sign with times of openinmg on it on the door may help.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Iva Jechová

Älteres Paar, 19.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr

Älteres Paar, 5.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Poloha hotelu a orientace oken pokojů do nedostavěné proluky vedle diskotéky a tudíž hluk i v noci.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.